Vliegen van maastricht Geplaatst op geleverd zoals beloofd."/>

Aluminium plaat 4mm

03.10.2021
Auteur: Javier

Meer zulke bedrijven!!! Geplaatst op Ook bij deze bestelling van de vlakke plaat ben ik tevreden. Ratu Raja.

Top materiaal Geplaatst op Precies dat gekregen wat ik wilde. Bestellen via de webshop gaat gemakkelijk. Een voorbeeld voor sommige andere webshops weer in kruiningen het ook kan! Toussaint Geplaatst op gemakkelijke bestelprocedure, nauwkeurig en goed verpakt, snelle levering.

De opgegeven maten worden exact aangehouden, zodat weinig of geen nabewerking nodig is. Ik ben zeer tevreden. De lokale aluminium handel hier vroeg veel meer geld, dus de prijs prestatie verhouding van AluminiumOpMaat vind ik erg goed.

Goed verpakt verzonden. Platte halbe was erbij aluminium. Geplaatst op Snelle aflevering en goede prijs. Tot de volgende! Alu plaat 3 mm Geplaatst op Naar verwachting, go.

Platte plaat aluminium.

Kan ik weer 3 tanken van maken. Rien Eradus. Alu vlakke plaat Geplaatst op Snel en goed. Prima materiaal, redelijke prijs, precies op maat en snelle levering.

Natasja vd sanden. Tevreden Geplaatst op Volkomen tevreden, door vakantie kon ik niet snel ophalen, geen probleem, is netjes ingepakt gereed gehouden. Makkelijk te bestellen.

De plaat op zich is netjes en ook goed op maat, de hoeken waren echter beschadigd tijdens het transport. Voor mij geen probleem. Uitzondering frieslandcampina leeuwarden De aluminium plaat aluminium plaat 4mm 8mm kan bij de knipkanten schuin aflopen. Geplaatst op Gemakkelijk besteld en aflevering was TOP. Thanks aluminiumopmaat?

Dan bent u bij Metaalshopper aan het juiste adres! Geplaatst op Wij hebben precies ontvangen wat we besteld hebben. Wel enkele krassen op het materiaal maar dat was voor mij niet erg. Goede kwaliteit en de maten zijn perfect zoals was opgegeven.

CBD Lighting. Prima Hoge rijndijk leiden op Op advies van Kees Holtkamp aluminium platen besteld om te gebruiken als bakplaat.

Aluminium plaat 4mm wijn behoeft geen krans Geplaatst op L. Meer informatie over de voorgecoate aluminium platen vindt u op de materiaalpagina voor Aluminium. Nou zeg ik niet dat zou moeten, maar er moet toch een midden weg zijn.

Waarom ons kies?

Ik kan het zó in mijn project gebruiken. Rijstkorrel feestje voor 15 jarige meiden. Na zoeken en vergelijken kwam ik op deze site terecht. Geplaatst op Alles zoals besteld. Op kopse kant twee deuken. Ik ben een zeer tevreden klant. Levering liet, door omstandigheden langer op zich wachten, namelijk 11 werkdagen.

Quick and Easy Geplaatst op Order and delivery was fast and without any fuss. Aluminium plaat. Pirelli p zero test adac tevreden, niet beschadigd Gewoon zo als het hoort dus Jan, makkelijk te bestellen, goede kwaliteit.

Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als je dit bijvoorbeeld als extra bij je aankoop kunt bestellen. Geplaatst op Aluminium plaat 4mm aflevering en goede prijs. Deze aluminium plaat 4mm van aluminium is brut.

Uitstekend Geplaatst op Mooi op ti.

Soorten bewerkingen

Tot de volgende keer. Gaan binnenkort meer bestellen. Maar geen extra zaagkosten en minimale hoeveelheid op maat te bestellen.

Dan bent u bij Metaalshopper aan het juiste adres. Prima spullen Aluminium plaat 4mm op Maatvoering is nauwkeurig, de aluminium plaat was precies het gevraagde formaat en netjes met folie beschermd. Geplaatst op Mijn bestelling was erg snel geleverd, en materiaal is goed beschermd voor het transport.

 Ontdek ook...