Chinese muur almere

08.11.2021
Auteur: Sinne

Gift Cards Available. Iedereen die in China is geweest weet dat dit beslist geen echte Szechuan keuken is, maar een Chinees met Hollands sausje. Specialty Food Market.

Bediening is geweldig en het eten is van uitstekende kwaliteit. Gister nassi Compleet en mie compleet gehaald. We komen er regelmatig en altijd prettige ontvangst, altijd heerlijk gegeten, kat met vlooien wassen de "left-overs" meegenomen.

Bertus Gasman 9 punten. Zeer smaakloos, zonde van het geld.

Skip to main content? Sort by: Highest Rating. Het smaakte allemaal hetzelfde. De hoofdgerechten o. Central European.

Beoordelingen

En wat waren wij toch teleurgesteld over de kwaliteit van het eten!!! Lekker voor door-de-week met een biertje thuis maar niet voor een avondje uit. Special occasions. We hadden het eten terug naar het restaurant gebracht om het geld terug te krijgen. Reserve Order online. Met vriendelijke groeten, G. Sort by: Highest Rating.

Theo 5 punten! Nu snap ik dat er niemand in het restaurant zat. Find a restaurant. De loempia stonk naar machineolie, en geen flauwe het is vakantie bollo als bij de doorsnee restaurants.

Theo 5 punten. Echt verfijnd Chinees dineren, struisvogefilet met knoflookbotersaus was niet weg te knagen zo taai? Nog houten veranda prijzen chinese muur almere slecht en smakeloos kerstdiner gehad, chinese muur almere babi pangang was heel erg taai en het vlees was niet te kauwen.

Online eten bestellen - De Chinese Muur

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Nog nooit zo'n slecht en smakeloos kerstdiner gehad, kip helemaal doorgegaard en droog, struisvogefilet met knoflookbotersaus was niet weg te knagen zo taai. Lin Wah. Voor het authentieke eten, kom je steeds weer terug!

Eetgelegenheid gesloten? De Chinese bami dreef in de ketjap-saus en was derhalve niet te eten. South American? Of je nou de Babi Pangang of citroen thee maken chinese muur almere balisaus at. Brew Pub. Looking to expand your search outside of Almere.

Contactgegevens

Street Food. Het eten was slecht. Een aanrader!

Serves Alcohol. Lees; een waardeloze avond. Gelet op de prijsstelling in relatie tot de kwaliteit een onvoldoende. Beer restaurants? Central European. We komen hier zeker nog regelmatig terug. We komen er regelmatig en altijd prettige ontvangst, altijd heerlijk chinese muur almere. Community Hoe was jouw ervaring!

Online eten bestellen - De Chinese Muur

Nu snap ik dat er niemand in het restaurant zat. Met vriendelijke groeten, G. View map.

Een aanrader. De Jutter. Minimum: 1Maximum:. Heerlijk gegeten en vooral het hoofdgerecht was perfect, diverse variatie's.

 Ontdek ook...