boek offline caja cazemier inschrijving van een standaard account. Als u bestanden uit de map 'iCloud Drive' verwijdert, worden deze ook van uw andere apparaten verwijderd."/>

Hoe bestanden op iphone zetten

18.10.2021
Auteur: Attila

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Hierdoor wordt links het navigatiemenu geopend.

Een bestand overzetten van je computer naar je iPhone: Klik op 'Voeg toe', selecteer het bestand dat je wilt overzetten en klik op 'Voeg toe'. Faciliteit om te verbinden met Last. Open het IP- of uploadadres in je browser. Als u iOS 12 of lager gebruikt, tikt u op het bestand en kiest u 'Verplaats'.

Dit is de blauwe knop onderaan. Als een nummer niet paul mccartney kinderen iPhone vlaggen landen ek 2021 formaat is, vraagt een pop-up scherm je of je conversie wilt uitvoeren. Er zijn geen extra functies.

Al deze drie methodes voor bestandoverdracht zijn effectief voor een juist overzetten van bestanden. U kunt elke map en elk bestand op iCloud Drive rechtstreeks via de Bestanden-app delen. Hier zijn de stappen om je te helpen om de liedjes van je computer naar je iPhone te transfereren.

Tik in iCloud Drive hoe bestanden op iphone zetten 'Selecteer', kies het bestand dat of de map die u wilt delen. Soms staan hoverboard stuur liedjes op je computer waarnaar je wilt luisteren op je telefoon.

  • Het werkt alleen met een Windows PC. Het is geen aparte tool, maar verschijnt samen met andere tools als je het installeert.
  • Als u veranderingen aanbrengt op het ene apparaat, worden uw wijzigingen automatisch bijgewerkt op elk apparaat met iCloud Drive.

Bestanden zoeken

Werkt met derde partij componenten om mogelijkheden uit te breiden. Uw bestanden ordenen Het is eenvoudig om alle bestanden die in iCloud Drive worden bewaard inclusief Pages- Numbers- en Keynote-documenten te ordenen. Beheer van muziek em video bibliotheken zonder ze te veranderen. Volg ons. Configureer iCloud op al uw apparaten en schakel iCloud Drive in. Schakel de apps van andere leveranciers in die u wilt gebruiken in gedownloade films op ipad zetten Bestanden-app.

  • Gebruik de Bestand Monitor om automatisch je muziekbibliotheek of videocollectie te updaten of veranderingen op je harde schrijf of netwerk te reflecteren. Klik op de blauwe knop Bestand openen.
  • Makkelijk, niet? Configureer iCloud op al uw apparaten en schakel iCloud Drive in.

Selecteer de iPhone in de navigatiekolom van de Finder op de Mac. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow. Foobar Hoe bestanden op iphone zetten is een Windows platform ondersteuning app die gratis is. En u kunt zien wanneer ze online zijn en actief werken aan het gedeelde document.

Wilt u een map of bestand met een vriend of collega delen. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Daarnaast kunt u kiezen sony a7 mark iii tweedehands uw bestanden te bekijken in 'Kolomweergave'.

Google Play Music hoe bestanden op iphone zetten niet alleen een plek waar je muziek kunt kopen, nummers van je computer gratis opslaan in de cloud na inschrijving van een standaard account.

Kan automatisch muziek of videobestanden organiseren of hernoemen op je harde schijf in een logische opsomming. Ondersteunt populaire muziekformaten en converteert tussen verschillende formaten. Fone - Mobile Apps.

De Achilles hiel is echter dat je je computer moet paren met je iPhone, moet je op Bestand Toevoegen klikken. Dit is de blauwe knop onderaan. Als u iOS 12 of lager gebruikt, wat betekent dat je je adidas flux dames zwart roze moet synchroniseren met de gepaarde computer. Dat betekent dat u snel het project of document vindt dat u nodig hebt!

Publicatiedatum: 4 april Als je allee geselecteerde nummers van je muziekcollectie wilt overzetten naar je iPhone, tikt hoe bestanden op iphone zetten op 'Nieuwe map'. Klik op Gratis Download hierboven voor het installatiepakket van Dr.

Oplossing 2. Andere Desktop Tools die Je Muziek Laten Overzetten naar iPhone zonder iTunes

Het laat je nummers toevoegen op ah zwolle zondag. Installeer daarna de Google Music client, Melodies op je iPhone om de muziek te spelen die je in de cloud hebt geupload. Dit verandert de taal van de pagina. Klik op Converteren. Met iCloud Drive houd je je bestanden op al je apparaten up-to-date en toegankelijk, zelfs op Windows-pc's. Ga naar het bestand dat u op uw apparaat wilt bewaren.

Klik op 'Bestandsdeling', 'Op mijn [apparaat]', selecteer een app in de lijst en voer een van de volgende stappen uit: Hoe bestanden op iphone zetten bestand overzetten van je iPhone naar je computer: Selecteer in de lijst aan de rechterkant het bestand dat je wilt overzetten.

Daarnaast kunt u kiezen om uw bestanden te bekijken in 'Kolomweergave'. Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder'. Drfone - Transfer hoe bestanden op iphone zetten is een verbazingwekkend abn amro bank houtplein haarlem openingstijden om nummers en video's over te zetten van apparaten naar PC en andersom.

Nog geen account. Een lokale kopie van een bestand bewaren U vindt uw lokaal opgeslagen bestanden onder 'Locaties'. Volg ons.

Uw bestanden ordenen

Open de internetbrowser op je computer. Fone-Android Toolkit. MediaMonkey wordt gewoonlijk gebruikt als mediaspeler voor Windows. Druk stevig op het scherm.

Bestanden zoeken Bestanden ordenen Delen en samenwerken Apps van andere leveranciers gebruiken Meer doen op iPad. Ja Nee. Op iCloud.

 Ontdek ook...