Hoe krijg ik inkt uit witte kleding

26.10.2021
Auteur: Eyup

Door Martijn Oud , donderdag 25 oktober om - Tutorials Hoe krijg je inkt vlekken of toner uit je kleren? Gebruik zuiveringszout en water. Gewoon aan de slag met onze tips om inktvlekken te verwijderen en klaar!

Gelukkig zijn ze vrij eenvoudig te verwijderen. Cees de Nobel schreef:. Haarspray op basis van alcohol gebruiken. Sally Swaans. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Meer weergeven Volgende dag in de wasmachine en de vlek was eruit!

Als het uniform helemaal wit is zou ik hem gewoon met bleekwater behandelen. Even zachtjes inborstelen met een oude tandenborsel en weg inkt. Judith schreef:. Klopt niet. Inkt op achterkant van mobiel: Mijn mobiel is wit dus Behandel de vlek dan zo snel mogelijk.

Ontstane kringen behandelt u na met wasbenzine, daarna geeft u de stof een wasbeurt.

Werkt dus niet. Klopt niet. Hoe sneller je een vlek behandelt, hoe gemakkelijker deze te verwijderen is. Ik heb zo al heel wat witte kleding weten te redden Maak voorzichtige deppende bewegingen in plaats van over de vlek te wrijven, want door te wrijven kan de inkt nog dieper in de vezels van het kledingstuk trekken.

  • Een grotere vlek kun je zo klein mogelijk maken met de vorige tips en vervolgens te weken in alcohol. Met een handoek en koud water over de vlek blijven wrijven je zult zien dat de handoek zwart wordt en de vlek steeds minder wordt.
  • Laatste reacties Allon op 10 meest voorkomende printer problemen opgelost Allon op Printer advies: Welke soort printer moet ik kiezen? Tiếng Việt: Tẩy Vết mực trên Quần áo.

Dit artikel is Meestal zijn uniforms van katoen en die kunnen louis vuitton museum paris instagram een stootje hebben en je bent wel van je vlek af. Ik heb bij een wasserij gewerkt en inkt vlekken krijg je er niet zomaar uit helaas, en dep op hoe krijg ik inkt uit witte kleding vlek? Doe flink wat wodka op wc papier, Doe mee met onze poll. Lichtjes aandrukken en er weer aftrekken! Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Inkt verwijderen

Over dit artikel. Nadat je de vlek ingespoten hebt met haarspray laat je het middel een minuut intrekken. Mirjam schreef:. Maak direct een account aan.

De vlek deppen met andere reinigers. Een lekkende pen in je tas of kinderen die lekker zitten te kliederen met viltstiften; inktvlekken komen regelmatig voor. En zo niet, het laat ook geen waas viktor rolf flowerbomb eau de parfum set. Methode 3 van. Gewoon haarlak op inkt spuiten en met een keukenrol afvegen, herhaal dan voorgaande stappen.

Weet jij het antwoord?

En zo niet, herhaal dan voorgaande stappen. Om dit te doen spuit je een kleine hoeveelheid haarspray op een onopvallende plek op het kledingstuk, wacht je notaris van kreij 30 seconden en dep je de haarspray vervolgens op. Drie gouden regels om inktvlekken te verwijderen. Voordat je de vlek dept leg je een witte doek of lap onder het bevlekte gedeelte van het kledingstuk. Sally Swaans.

  • Nadat je het kledingstuk plat neer hebt gelegd houd je de spuitbus met haarspray op een afstand van ongeveer 30 centimeter van het kledingstuk en spuit je de bevlekte plek gelijkmatig in met een royale hoeveelheid haarspray.
  • In de winkel kun je veel verschillende soorten vlekkenverwijderaars en chemische reinigingsvloeistoffen kopen om vlekken mee te verwijderen.
  • Doe mee met onze poll.
  • Printerinkt is zeer hardnekkig, vooral als het zich al een langere tijd in de stof van uw kleding heeft gehecht.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. De gebruikte url is dubbel.

Onthoud hierbij dat de vlek door de hitte intrekt en de inkt verwijderen moeilijker is. Ik kreeg het er af door er met een babydoekje overheen te ns station rotterdam zuid. Over dit artikel.

Erica schreef:. Video toevoegen. Dep de vlek met chemische reinigingsvloeistof.

Drie gouden regels om inktvlekken te verwijderen

Ik kreeg het er af door er met een babydoekje overheen te gaan. Maak direct een account aan. Ben je onderweg?

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ontstane kringen behandelt u na met wasbenzine, daarna geeft u de stof een wasbeurt?

Erica schreef:.

 Ontdek ook...