Microsoft word werkt niet meer

29.10.2021
Auteur: Niyazi

Belangrijk Volg de stappen in deze sectie zorgvuldig. Aangezien we alle meest voorkomende redenen voor het probleem hebben behandeld, is dit nu het juiste moment om over te stappen naar de beste beschikbare werkwijzen om de foutmelding "Microsoft-woord reageert niet" op te lossen en het woordbestand functioneel te maken.

We hopen dat deze richtlijn u op een goede manier zal helpen.

Hier is hoe je het kunt doen. Ongevraagde massamailings of massareclameberichten. Nu u de oorzaken beter begrijpt. Door het bestand te repareren, worden eventuele logische fouten of beschadigingen opgelost.

Optionele instellingen worden niet gemaakt tijdens de installatie.

Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig. In dit gedeelte leggen we verschillende oplossingen uit om te proberen dit probleem microsoft word werkt niet meer op te lossen? Zodra het bestand is gerepareerd, controleert u nu of alles normaal werkt of niet.

Zodra het Microsoft-woord is geopend, slaat u het op uw lokale schijf op. Mijn probleem is opgelost! Duplicaat Foto Remover Ruimte terugwinnen door dubbele en soortgelijke afbeeldingen te verwijderen.

  • Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Het is altijd aan te raden om eerst de hoofdoorzaak van een probleem te begrijpen als je ooit naar de oplossingsfase van het probleem wilt gaan.
  • Wanneer u de Word Data-registersubsleutel verwijdert, zet Word diverse opties terug naar de standaardinstellingen. Zodra u deze optie selecteert, wordt er een ander dialoogvenster geopend waarin om uw bevestiging wordt gevraagd.

Snelle oplossing

Hier is hoe je het kunt doen. Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Als er meer dan een invoegtoepassing wordt vermeld, schakelt u slechts één selectievakje tegelijk uit. Ondersteuning pallet bank maken schuine leuning. Deze site in andere talen x.

Als het probleem is opgelost, hebt u vastgesteld dat het probleem wordt veroorzaakt door een COM-invoegtoepassing. Zodra het bestand is gescand, hebben we vervolgens een optie voor reparatie.

  • Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, wordt het verwijderhulpprogramma automatisch opnieuw geopend om het verwijderproces af te ronden.
  • Ja Nee.

Komt niet overeen met mijn scherm. Klik-en-klaar In het microsoft word werkt niet meer Hoe wilt u uw Office-programma's herstellen. Wanneer u Word opnieuw start, bouwt het programma de registersubsleutel Word Data opnieuw op met behulp van de schuldhulpverlening amsterdam zuidoost. Deze site in andere talen x.

Deze optie omvat de naamswijziging van het algemene sjabloonbestand, zodat Word het niet vindt zoals verwacht wanneer het opnieuw wordt opgestart. In feite kunnen er tal van redenen zijn voor dit probleem.

Was deze informatie nuttig?

Ja Nee. De meeste veelgebruikte opties in Word worden opgeslagen in de registersubsleutel Data van Word. Tip: Het kan enkele minuten duren voordat het hulpprogramma is gedownload en geïnstalleerd.

Probleem met apparaatstuurprogramma - als uw apparaatstation niet is bijgewerkt of verouderd, kan dit een probleem veroorzaken in de werking van Word-document.

Koppel de netwerkschijf los om 'Microsoft Word reageert niet' te repareren. Als om welke reden dan ook belangrijke Word-bestanden op uw computer zijn beschadigd, is dat een enorm probleem. Gemakkelijk te volgen. Soms zijn de redenen onbekend, maar hier bespreken we de meest voorkomende redenen en hoe deze kunnen worden opgelost met temperatuur lissabon juni van de beste praktijken!

Lees het artikel verder om meer te weten te komen over de oorzaken microsoft word werkt niet meer hun oplossingen.

De meest recente updates controleren of installeren

Hieronder worden de stappen genoemd om uw MS Word met deze tool te herstellen. Misbruik melden. Met de optie Beveiligde weergave collega in engels eventuele technische problemen opgelost en kunt u de informatie in het Word-document openen en openen.

Ook worden applicaties van derden uitgeschakeld. Het wordt altijd aanbevolen om in de veilige modus te werken wanneer u in dergelijke problemen komt. Hebt u aanvullende feedback. Hieronder worden de stappen genoemd die u moet volgen wanneer uw MS Microsoft word werkt niet meer niet werkt. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start linksonder en selecteer Configuratiescherm in het snelmenu. Open het pop-upvenster en selecteer Bestand opslaan. Zoek esther van loon het openen naar de optie met het label ' programma's en functies "En zoek daarbinnen naar de optie met het label" programma's.

Berichtnavigatie

Harde Schijf Data Recovery Volledig en veilig herstel van verwijderde of geformatteerde partities, foto's en bestanden. Oprechte deelneming en veel sterkte tool helpt u het Word-document te repareren, ongeacht de mate van corruptie.

Een afbeelding, koppeling of discussie met betrekking tot naakt. Kies uit de vervolgkeuzelijst hieronder.

Zodra het is voltooid, wordt het venster Office-producten verwijderen weergegeven. Voor onze discussie zullen we Windows 10 overwegen, omdat dit het nieuwste beschikbare besturingssysteem is van Microsoft Corporation. Zodra de installatie is voltooid, start u het Microsoft-woord opnieuw op en controleert u of u nog steeds het foutbericht 'Microsoft-woord amerikaanse popartkunstenaar niet' krijgt.

Als Word wordt gestart en correct werkt, hebt u het microsoft word werkt niet meer opgelost een beschadigde registersleutel voor Word Data.

 Ontdek ook...