Nieuwe kleur aanhechten haken

20.10.2021
Auteur: Ines

Ik ben begonnen met een hondje te haken maar ik ben bijna klaar met haken op een paar dingen na, de draadeinden moet je lang laten zodat je het aan elkaar kan naaien. Anoniem 5 april om Ja dit is een geweldige goede tip!

Dit waren de Granny Squares! Ik ben begonnen met een hondje te haken maar ik ben bijna klaar met haken op een paar dingen na, de draadeinden moet je lang laten zodat je het aan elkaar kan naaien. Ik begrijp live score ajax amsterdam helemaal niks van. Ook ik ben super blij met jou tip. Reactie toevoegen.

Het eerste werkje dat ik haakte was een lappendekentje en had iets als dit in gedachten. Granny Squares zijn toch echt super hé!

Colorful home 1 maart om Ik ga meteen beginnen. Verder ziet het er netjes uit, een fijne tip. Voor het eerst op je site en direct al zo'n super tip? Ik wou al een tijdje mijn haken van in de lagere school opfrissen en nu heb ik ondertussen al veel nieuwe kleur aanhechten haken.

Ooooh can't wait to see what you're going to make!!! Ik ga meteen beginnen!
  • Renate 10 april om
  • Maar kan ik van 'Vaste' steken overgaan op 'Stokjes? Voor de rest vind ik dat je het heel duidelijk beschrijft en ben ik blij met je praktische haaklessen!

Sieselaajn 9 december om Reactie toevoegen. Granny Squares zijn toch echt super hé! Plakhuis 7 april om Bedankt voor je duidelijke patroon.

Elisabeth 10 juni om Ondertussen ben ik wel nog bezig aan de sjaal. Het eerste werkje nieuwe kleur aanhechten haken ik haakte was een lappendekentje en had iets als dit in gedachten. Ik was een tas aan 't haken van granny's met een rondje erin, maar het wilde niet lukken om het netjes te krijgen. De richel aan bankgiro loterij prijzen achterkant geeft wel een leuk effect vind ik.

Strepen generator

Nu nog proberen om alles aan elkaar te haken. Kwam het laatst ook ergens tegen Ik ga al je lessen printen en in een map doen.

Barbara 19 nieuwe kleur aanhechten haken om Ik gebruik zelf ook fiets 26 inch dames lengte veel kleur in mijn haakwerk, ik ga het zeker eens proberen.

Bedankt voor je bericht. Dank je voor de tip. Ooooh can't wait to see what you're going to make!!. Nu weet ik eindelijk ook hoe ik dat moet doen.

Om u de best mogelijke website toegang te bieden, maakt deze site gebruik van cookies.

Nu steek ik de haaknaald door de voorste lus van het laatste gehaakte stokje:. Wat een handige tip Karin, ik ben trouwens ook benieuwd wat dit werkstuk gaat worden. Het leuke en goede van jouw project is dat het zo stap voor stap is, terwijl ik wel eens teveel in een keer wil!

Uiteindelijk ben alle stokjes door het midden gaan halen en toen leek hij op die van jou. Voor de volgende toeren geldt steeds:. Miss Ebz 7 april om Ik ga meteen beginnen? En weer zo'n geweldige uitleg vliegtuig lego friends 41100 het aanelkaar haken van de lapjes. Linda 7 december om Als je klaar bent, werk je aan de achterkant van nieuwe kleur aanhechten haken vierkant en de draadjes weg!

Dit kun je ook aan het einde van een rij doen wanneer je de volgende rij in een andere kleur wilt haken.

BumbleBee 7 december om Ik deed dat dus helemaal verkeerd. Anonymous 5 april om Heb een fijne pasen!

Anoniem 30 december om Door gebruik te maken van deze website of door op 'akkoord' te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op deze website. Je hebt een geweldige blog!!.

 Ontdek ook...