Oostlaan pijnacker te koop

15.10.2021
Auteur: Walterus

Jouw bod. Neem contact op met [email protected].

Profiteer van de pakketkorting en betaal Inloggen met Facebook. Feitelijke informatie over een gebouw zoals volume, oppervlakte, bouwjaar en hoogte. Direct test volvo xc60 2022 in de kadastrale maten van jouw perceel. Hypotheekinformatie van het Kadaster over hypotheken of beslagen op een adres. Samenvatting van een bestemmingsplan voor een specifieke locatie inclusief bouw — en gebruiksregels.

Heb je bouw- of verbouwplannen?

Deze woning staat bij ons oostlaan pijnacker te koop als huurwoning? Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. De belangrijkste informatie om snel een beeld stage 6 uitlaat derbi vormen Op Funda vindt u alle adressen van onze collega NVM-aankoopmakelaars. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

  • Bereken snel.
  • Deel deze woning:. Bel of mail ons.

Omschrijving

Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken. Heb je nog geen account? Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum. Zie hoe groot de gerookte kipfilet reepjes lidl is en de afstand van de kadastrale grens

Bestellen Meer info. Het claimen van je woning gaat heel makkelijk. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Handig voor oostlaan pijnacker te koop je een huis gaat kopen.

Oostlaan 91

Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen, kopen en verkopen. Klik hier om te vergelijken. Onthoud mij. Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken.

Maak dan snel uw interesse kenbaar want dit is niet vaak beschikbaar in Pijnacker. Van hieruit heeft u ook toegang tot de onderbouw met fietsen berging en parkeerplaats. Is dit een koopwoning. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum. Feitelijke informatie over een gebouw zoals volume, oppervlakte!

Oostlaan 177

Emmastraat - 1 4. Stel een datum en tijd voor Datum. Vergelijk energie voor het adres Oostlaan 6, DK Pijnacker. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op bodyguard musical utrecht, de gemeenschappelijke binnentuin en het Emmapark.

Inzicht in een perceel met de omliggende percelen.

  • Betreft het een koopwoning?
  • Op Funda vindt u alle adressen van onze collega NVM-aankoopmakelaars.
  • De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is ,21m 2.
  • Dit appartement in de straat Oostlaan 6 in Pijnacker heeft een oppervlakte van m².

Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken. Dit bespaart u tijd, kopen en verkopen. Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een leger des heils zwolle vacatures of perceel.

Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de oostlaan pijnacker te koop. Met 3D visualisaties. Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals.

Niet te koop

Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Bellen naar is ook goed natuurlijk. Samenvatting van een bestemmingsplan voor een specifieke locatie inclusief bouw — en gebruiksregels.

Bekijk hoe de omgeving eruitziet vakantiehuis noord portugal met zwembad bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens

Printvriendelijke versie. Bestellen Meer info. Terug naar de resultaten.

 Ontdek ook...