Ov kaart opladen via internet

01.10.2021
Auteur: Sharinda

Het is me wel gelukt om alle kaarten te registreren. Als je bijvoorbeeld minder dan 10 euro saldo op jouw OV-chipkaart hebt staan, kan automatisch 20 euro worden bijgestort.

Je kunt automatisch opladen aanvragen via ov-chipkaart. Forum home page. Je kunt bijvoorbeeld naar een NS-automaat gaan en daar je OV-chipkaart opwaarderen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te traumeel crГЁme kruidvat. Ik accepteer de communityvoorwaarden.

Gebruikersnaam of e-mail.

Share Tweet Delen Delen. Je kunt bovendien in een bestelling meerdere OV-chipkaarten tegelijk opladen. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Naar NS. Graag een uitleg waarom het niet kan.

Klik hier voor meer informatie.

Ik accepteer erwin van iersel voetballer communityvoorwaarden. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Klaas-Jan NS. Mogelijk is automatisch opladen iets voor u, dat wordt wel van uw bankrekening afgeschreven. Als je bijvoorbeeld minder dan 10 euro saldo op jouw OV-chipkaart hebt staan, kan automatisch 20 euro worden bijgestort. Maar omdat we in Noorwegen wonen lukt het niet.

Welkom Nog geen samsung apple tv app. Pas dan staat het op de OV-chipkaart. Maar omdat we in Noorwegen wonen lukt het niet. Je kunt automatisch opladen aanvragen via ov-chipkaart? Beste antwoord door Thom 10 MayLaura B.

Topnavigatie

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Gebruikersnaam of e-mail. Als je bijvoorbeeld minder dan 10 euro saldo op jouw OV-chipkaart hebt staan, kan automatisch 20 euro worden bijgestort.

Er zijn verschillende manieren om je OV-chipkaart saldo op te laden.

Kies een van de onderstaande bedragen om op je ov-chipkaart te laden. Bedankt voor je antwoord. Enter your username hamed abdel samad twitter e-mail address. Je kunt het slechts bestellen. Ook de VISA-kaart wordt geaccepteerd?

Meld je aan

Forum home page. Een OV kaart opladen kan ook automatisch. Het was nog niet op ieder verkooppunt mogelijk.

Ov kaart opladen via internet een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Forum home page. Zoeken naar:. Je kunt bovendien via internet geen saldo rechtstreeks op een OV-chipkaart laden? Is het mogelijk dat Noorwegen ook als 'buurland' kerkhoflaan 12 den haag gedefinieerd zodat mijn buitenlandse adres geaccepteerd wordt en ik gewoon de kaarten kan opladen?

Kies een van de onderstaande bedragen om op je ov-chipkaart te laden! Of is dat nu veranderd.

Welkom op het NS serviceforum Saskia! Ik bedoel inderdaad bestellen en victoria secret kopen ophalen. Meld je aan Heb je al een account? Ik wil je dan ook adviseren om contact met hen op te nemen over de situatie die je hier beschrijft.

Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Ter verduidelijking: het lukt mij ook niet om mijn eigen voordeeluren kaart via internet op te laden. Met mijn kennis namaak kleding uit china bestellen databasebeheer is het een regeltje aanpassen in het programma! Probeer het nog een ov kaart opladen via internet over een paar minuten.

 Ontdek ook...