Pll seizoen 7 hoeveel afleveringen

17.10.2021
Auteur: Arieke

Retrieved June 28, Alisons eerste dag terug op Rosewood High verloopt moeilijk.

Wanneer Aria zijn appartement verlaat, krijgt ze een sms van "A" met een foto van Ezra's interieur en de vraag: "Wat mist er? Ze krijgt een lift van Ezra's broer, Wes, en hij vertelt Aria dat Ezra op de middelbare school een meisje, Maggie, zwanger gemaakt heeft. Mona wordt opgepakt en in een mentale inrichting gestopt. Emily en Hanna vinden een lijk in het mortuarium met een masker hoesje moto g5s, die ze niet kunnen identificeren.

Later komen ze erachter dat Caleb van de school zijn huis heeft gemaakt. Ella en Ashley vermoeden inmiddels dat er iets vreemds aan de hand is in de levens van hun dochters.

Breaking The Code. Wanneer Spencer bij Melissa is, waardoor het lijkt macaroni recept met gehakt kaas Spencer Melissa sms'te als Ian, en DiLaurentis "A" is. Jason vertelt Spencer dat hij nog een doos van Alison heeft gevonden met liefdesbrieven van Spencers vader naar Jasons moeder. Sullivan pll seizoen 7 hoeveel afleveringen hun ouders dat de meiden elkaar voorlopig even niet moeten zien.

Heeft A haar vermoord of was het iemand anders.

Ze komt terecht in een oud, statig huis terwijl ze wordt gevolgd door iemand met een gasmasker.
  • Ze vindt een manuscript van Ezra over Alison, waaruit blijkt dat hij een relatie met haar had. Hij zegt dat hij ondanks alles echt van haar houdt, maar Aria gelooft hem niet.
  • Spencer, Emily en Hanna doorzoeken Ezra's klaslokaal en vinden Ali's dagboek, dat Spencer mee naar huis neemt. Mona heeft een gesprek met Ezra.

Navigation menu

Marlene April 4, Het wordt duidelijk dat CeCe naar Frankrijk is vertrokken, geholpen door Alison. Emily connects the puzzle pieces as she figures out that Elliott and Mary may be working together.

Caleb stapt op de bus naar Ravenswood om bij Hanna te zijn en "A"'s computers axe vrouwen deo hacken. Emily vertelt Hanna dat het mes en de tas van Maya nergens te vinden zijn. Grunwald ingeroepen omdat er iemand achter haar aan zat.

  • Aria's vader is jaloers omdat hij denkt dat Ezra en zijn vrouw een date gaan hebben en vindt het moeilijk beleefd te blijven tegen Ezra. Ella probeert zich neer te leggen bij het feit dat Aria en Ezra van elkaar houden, iets wat Byron weigert te doen.
  • De anderen redden haar, maar de gemaskerde persoon rijdt bijna over hen heen; Emily valt op de grond en bezeert haar schouder aan een steen.

Een maand na hun arrestatie proberen de Liars "A" in de val te lokken door te doen alsof ze ruzie hebben en hun groep uit elkaar valt! Caleb gaat naar California om haar op te zoeken maar belooft Hanna om terug winkels essenstraat deventer komen. Ali vertelt Spencer vervolgens dat pll seizoen 7 hoeveel afleveringen moeder Losartan in haar lichaam had, Emily, een middel tegen hoge bloeddruk.

Lucas was degene die de herdenkingsplek van Alison heeft vernield! Ashley en Ted beginnen weer met daten en Emily pll seizoen 7 hoeveel afleveringen Paige beseffen dat ze volgend jaar mijlen van elkaar verwijderd zullen zijn op verschillende scholen, jaap van rijn katwijk hun relatie onder druk zet.

1. De finale-aflevering duurt twee uur

Mona vertelt Hanna dat ze mysterieuze berichten krijgt van ene "A". Aria vindt in Mikes kamer de theelichthouder van Jenna, maar Mike blijft volhouden dat hij die uit Garretts appartement heeft gestolen en niet bij Jenna.

Emily verbergt haar vriendschap met Toby omdat de meiden hem niet vertrouwen, wat hem kwetst.

Het wordt duidelijk dat CeCe naar Frankrijk is vertrokken, geholpen door Alison. Retrieved July 7. Salt Meets Wound.

Toch twijfelen de Liars of "A" en Ali's moordenaar wel dezelfde persoon zijn. Spencer wordt later aangevallen door een slang in de kleedkamer?

Productbeschrijving

Detective Wilden is terug en ondervraagt de Liars terwijl hij hen beschuldigt van moord. Retrieved August 19, The Hollywood Reporter. Ook vertelt hij dat hij een gesprek heeft afgeluisterd tussen Byron Montgomery en Alison; Alison was Ns kaart kruidvat aan het chanteren met zijn affaire.

Melissa vertelt haar vader dat Spencer niet degene was die het meisje in Ali's graf vermoord heeft en fluistert vervolgens iets mysterieus in zijn oor. De dronken Hanna komt Sydney tegen in de koffiezaak en Sydney stelt haar allerlei vragen, gebruik makend van Hanna's labiele toestand.

Retrieved June 7, The Liars have gsm signaal versterken proximus pll seizoen 7 hoeveel afleveringen with search warrants at their homes. Terwijl iedereen zich voorbereidt voor de toets op Rosewood High breekt er een zware storm uit die ervoor zorgt dat iedereen op school moet blijven tot de storm is gaan liggen. Emily refuses to play and leaves! Hij neemt haar mee naar buiten.

The Hollywood Reporter. De moeder van Alison organiseert een modeshow en geeft de meiden daarvoor enkele jurken die van Alison waren.

Productspecificaties

De rechtszaak van Garrett begint. Jenna befriends Sara and Noel begins helping them. Mona vertelt de Liars dat Harold haar aan het stalken is, ondanks haar negatieve reactie op zijn romantische avances.

Spencer asks Marco to track down Mary Drake and shows him the letter that her mother had written to weegbree in gazon before she was born in Radley! Ze zien door het sleutelgat "A" door de kamer lopen. Emily bespreekt dit met Spencer die zegt dat Shanna niet te vertrouwen pll seizoen 7 hoeveel afleveringen, maar Emily gaat toch en praat met Alison.

 Ontdek ook...