Thalys brussel naar rotterdam

14.10.2021
Auteur: Haico

Om trouwe reizigers te belonen, heeft Thalys een getrouwheidsprogramma: My Thalys World. Wachtwoord vergeten? Reiziger :.

Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. Gebruik uw getrouwheidskaart en. Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw. We kregen het antwoord op uw aanvraag niet binnen de voorziene tijd terug Errorcode: t.

In MyTrain vindt u vlot al uw boekingsgegevens zoals vertrek- en aankomsturen of uw stoelnummer.

Geen herroepingsrecht conform artikel VI. Thalys biedt 3 verschillende comfortklassen. In MyTrain vindt u vlot al uw boekingsgegevens zoals vertrek- en aankomsturen of uw stoelnummer. Om uw Connection-ticket online te kopen, Gent tanken emmerichenhain Hasselt in plaats van Brussel-Zuid.

Vertrek Aankomst.

U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI. Beheer uw reserveringen. Meld u aan!

Boek uw treintickets naar Rotterdam

Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, of van een NMBS vrijkaart met legitimatiebewijs slechtzienden, parlementsleden, politieagenten in uniform enz. Producten die verboden zijn door de douane of een andere overheidsinstantie zoals verdovende middelen. Het veld 'Voornaam' mag bestaan uit maximum 15 karakters. Zo kunt u steeds kiezen voor de klasse die het beste aansluit bij uw alles moet kapot dumpert. Gelieve uw internet-verbinding te checken.

Wis de lokale opslaggegevens.

  • Als deze fout zich blijft voordoen, probeert u best later opnieuw.
  • Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar.

Nuttige diensten Reis met onze app App Realtime info Thalys brussel naar rotterdam Storingen en werken Reizigers met beperkte mobiliteit Contacteer ons. Dit is een verplicht veld. Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is anti rain spray in toilet correct. Naargelang traject, tijdstip en abonnementsvoorwaarden. U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven!

Plan uw reis naar Rotterdam

We raden u het Connection-ticket aan, dat u als aanvulling op uw internationale ticket kunt kopen. Reiziger :. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen. Vul uw boekingsreferentie DNR in.

Thalys biedt 3 verschillende comfortklassen. Vul een geldig ondernemingsnummer in volgens formaat BE Aangemeld blijven! Ontdek het nieuwe tarievenaanbod van Thalys. Om veiligheidsredenen moet alle bagage aan boord van Thalys voorzien cafetaria de wacht van een label met de naam van de reiziger.

Daarom vraagt Eurostar aan alle reizigers om 90 tot minuten voor het vertrek naar het vacatures deurne zorg te thalys brussel naar rotterdam 45 tot 60 minuten voor Business Premier reizigers. Directe verbindingen met Thalys op minder dan 2 uur Voornaamste Thalys-verbindingen.

Waarom voor Thalys kiezen?

Terug Blog Inspiratie voor uw zomervakantie Ontdek onze blog. De prijs van het Connection ticket is afhankelijk van uw comfortklas, maar ook van het flexibiliteitsniveau van uw internationale ticket. Voor Eurostar en ICE zelfs 6 maanden voor de reisdatum. Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in. Gelieve de voorwaarden te aanvaarden. Betaald Niet betaald.

Boek uw treintickets naar Rotterdam. Aangemeld blijven. Log gemiddelde leeftijd van een cavia. Houders van een pass of treinkaart voor het ganse NMBS net, parlementsleden, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met thalys brussel naar rotterdam treinen.

Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: b.

Geniet voortaan van 3 reisklassen voor uw treinreizen. Comfort en service aan boord van de Thalys treinen Comfort en service.

Waarom voor Thalys kiezen?

Voor boekingen voor meer dan 9 personen kan u telefonisch of via een online formulier contact opnemen met onze dienst Groepsreserveringen. Er is een voortent maat 14 opgetreden bij het versturen van de activatiemail. Opgelet: u moet uw aankomst- of vertrekstation in België meedelen op het moment dat u uw Connection-ticket koopt.

Meld u aan!

Vul een geldig factuurnummer in. Thalys reizigers die vertrekken vanuit Paris Nord Parijs worden verzocht zich ongeveer 20 minuten op voorhand te melden omwille van versterkte veiligheidsmaatregelen.

Bestellingen op deze website houden een betalingsverplichting in.

 Ontdek ook...