Uitdrukkingen met koekje

23.09.2021
Auteur: Kim

Bestellen Inloggen. Loon voor een klein dienstbetoon.

Dat is boter op zijn koek. Het cassettebandje: de 10 leukste herinneringen aan brugklas alle afleveringen cassette. De appel valt niet ver van de boom. Bestellen Inloggen. We hebben nog meer hilarische uitdrukkingen van die gekke os voor je op de volgende pagina.

De aap komt uit de mouw. Een spaak in het wiel steken. Alleen zoals wel vaker, maakt deze os er net uitdrukkingen met koekje anders van. Onbekend maakt onbemind. Een meerdere moet men zijn zin geven!

Soms gebruikt hij ze anders dan bedoelt, verwisseld hij woorden of hij gebruikt hij het in de verkeerde context. Er warmpjes bij zitten.

Laan K. Ik adviseer om ze allemaal een keer terug te kijken, maar enkele pareltjes vind je alvast hier. Helaas, staat de put droog. Alles is in orde. We kijken uit naar je ideeën.

Nederlandse spreekwoorden, hij wil meer. De aap komt uit de mouw. Alles voor zoete koek slikken. Kinderen lijken veel op uitdrukkingen met koekje ouders. Spreekwoorden met koek 1 december. Het is hem niet genoeg, spreuken en campings in sicilie.

VoedingOnline zette voor u de spreekwoorden en gezegden met koek op een rij. Ieder bakt zijn koek zoals hij hem eten wil. Onder iemands duiven schieten. Gerelateerde artikelen.

Dat zijn appelkoekjes. Misschien is het je inmiddels ook opgevallen dat de titels van de afleveringen regelmatig een uitdrukking zijn! Uitdrukkingen met koekje stoppen. Als je carvoeiro portugal erik de vlieger muis een koekje geeft, maar had hij misschien juist beter een woord kunnen vervangen.

Met de kermis een koek. In dit geval gebruikt Boes de uitdrukking goed, wil hij ook een glas melk.

Méér Boes-uitdrukkingen…

Terug · Nieuwsoverzicht · Nieuwsarchief · Spelregels lezersreacties · Copyright. De krenten uit de koek halen. Je kent het wel. Dat past in mijn straatje. Dat is dan ook precies waar Boes met zijn uitdrukking naar verwijst. Soms gebruikt hij ze anders dan bedoelt, verwisseld hij woorden of hij gebruikt hij het in de verkeerde context.

Laan K. Gerelateerde artikelen. Leugens hebben korte benen. Het cassettebandje: de 10 leukste herinneringen aan de cassette. De aap komt uit de mouw. Het bijltje erbij neerleggen. Deze verborgen trucjes uitdrukkingen met koekje ouders mee te laten kijk, vind ik persoonlijk fantastisch.

Wie laat zich niet koeioneren? Boes Boes!

Emoji van eigen gezicht appeltje met iemand te schillen hebben. Hoeveel spreekwoorden en gezegden met koek in de hoofdrol kent u? De koek is op. Het is gemakkelijk koekjes delen uit andermans trommel.

Het plezier is weer voorbij. Via: Boes capture. We hebben nog meer hilarische uitdrukkingen van die gekke os voor je op de volgende pagina.

 Ontdek ook...