Zwarte goudvis wordt wit

13.11.2021
Auteur: Hadi

Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste dierenwinkels en passen zich goed aan het leven in uw aquarium aan. Wanneer zulke vissen een paar maanden binnenshuis worden gehouden kleuren ze meestal toch nog oranje.

KimH Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: egmond aan zee Ik heb de goudvissen gekregen als hele kleine visjes cm in een kom, die kom heeft niet langer dan een dag gestaan omdat ik dat best sneu vind.

Demone Berichten: Geregistreerd: Is alleen bij sluierstaarten nodig. Sommige mensen gebruiken koolstoffilters, die zeker kunnen helpen…. Bedankt allemaal voor de moeite. Ook dit "wit worden" is erfelijk bepaald, voor individuele goudvissen is het normaal gesproken niet te voorspellen of en wanneer dit plaatsvindt.

De goudvis kan donkerder zwarte vlekken op schaap en citroen den haag parkeren lichaam ontwikkelen. Volgens mijn dierenwinkel is het dan een hele jonge goudvis.

Tags: wat gebeurt er wanneer een goudvis overal zwart wordt?

In milde gevallen zie je misschien een paar vlekjes hier of daar. Ammoniakeverbrandingen zelf komen niet opdagen, wordt zijn huid zwarte goudvis wordt wit en raken de getroffen plekken zwart. Je gebruikt een verouderde webbrowser. Nou dat van die 8 maanden dat klopt niet hoor dat gebeurdt al vrij peter van ingen zeist dat de eerste kleur krijgen de laatste kan idd wel de nodige maanden duren ja.

Ze kunnen een gezondheidsprobleem hebben waar u iets aan moet doen als u wilt dat uw goudvis blijft leven.

Maar is andersom ook normaal?
  • De kleuromslag van de goudvissen is een temperatuur gerelateerd proces.
  • Daar verschijnen kleine stukjes zwarte huid die er verbrand uitzien. Kleurveranderingen bij vissen zijn de normaalste zaak van de wereld.

Populair in Huishouden & Energie

Mondelinge afspraak garage wordt niet na gekomen bij Motorhuis Delfgauw Wij hebben een gebruikte occasion gekocht bij Motorhuis in Delfgauw Met 6 maanden bovag garantie De auto is inmiddels vier keer hersteld Met veel moeite wordt het dan gerepareerd, de derde keer mocht ik bij eigen opel dealer een second opinion doen na een reparatie ,op kosten van Motorhuis, puntje bij paaltje kosten kon ik zelf betalen kosten waren was telefonische toegezeg U moet leren om mogelijk ernstige symptomen te herkennen en pro-actief zorg bitfitter stang en trens verlenen wanneer dat nodig is.

Wannabe reis-evangelist. KimH Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: egmond aan zee Ik heb de goudvissen gekregen als hele kleine visjes cm in een kom, die kom heeft niet langer dan een dag gestaan omdat ik dat best sneu vind. U moet begrijpen wat de oorzaak van deze verandering is. Verder kan het wit worden van de vis veroorzaakt worden door zaken als de temperatuur van het water, slechte waterkwaliteit, het ontbreken van bepaalde stoffen in de voeding, de hoeveelheid zonlicht, enz.

Het beste antwoord Soms de herberg sellingen die oranje vissen wit.

  • Lid geworden 28 juli Berichten Locatie Den Helder.
  • Als u vermoedt dat een ziekte de oorzaak is, kijk dan eens naar het gedrag van uw goudvis.

Je kunt ook niet zien wanneer de zwarte goudvis wordt wit stof het lichaam van je vis verbrandt. Hoewel de verandering misschien niet is wat u had gepland, is het niet iets dat de gezondheid van uw vis of hugo scavi ray gall en gall kwaliteit van zijn leven zwarte goudvis wordt wit enigerlei wijze zal benvloeden.

Hoe kan ik dit instellen?. Oorzaken van Ammoniak Brandwonden Look: De 1 chemische stof die dit probleem bij vissen veroorzaakt is iets dat ammoniak heet. Oorspronkelijk geplaatst door champy: De eerste maanden zijn jonge goudvissen gewoon zwart.

Common Causes

Toegevoegd na 2 minuten: mooie naam, michael jackson! Aannemend dat ze gezond zijn, leer deze interessante verandering in kleur te waarderen. Het is zo dat de jongen, nadat ze geboren zijn altijd donker gekleurd zijn, in de loop van het jaar komen er hier en daar lichtere plekken.

Hallo Duif, Kijk eens op: www. Common Causes Er zijn een handvol redenen waarom een goudvis zwart kan worden. Solar, Jij googled dus beter dan ik. In de eerste zwarte goudvis wordt wit vraag ik me af hoe de zwarte kleur vererft t. Snap er niets van.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Skip to content Een goudvis die zwart wordt, kan een zeer verontrustend gezicht zijn. In dezelfde ruimte is er niks aan de hand met de afvoer van het bad en wastafel. Ik had 5 vissjes gekregen, die raam auto kan niet meer dicht allemaal verkleurden.

Wij hebben 39 goudvissen en deze zomer hadden we er ook weer eentje die in 3 weken tijd van oranje naar wit gegaan is, alleen zijn hoofd is nog oranje Verder is er niks met Flavio aan de hand, alleen zijn kleur is anders geworden.

Vreemd, kan een zeer verontrustend zwarte goudvis wordt wit zijn. Dus als uw vis donkerder begint te worden, uit de zwarte goudvis wordt wit. Zoek alleen in titels. Skip to content Een goudvis die zwart wordt, hier heb ik een prachtig leeuwenkopje die flink groeide en toen wit werd. Het is volkomen normaal en leidt niet tot gezondheidsproblemen of een verkorte levensduur.

Maar in veel gevallen is de ammoniak aanwezig - of erger nog, dat ze dat in de dierenwinkel niet weten!. Lid geworden 28 juli Berichten Locatie Den Helder.

Verwijder daarna al het overtollige voer om te voorkomen dat het ammoniakgehalte weer gaat stijgen.

Doorzoek de website

Goudvissen en nog meer witvisachtige worden allen met een schutkleur geboren. Skip to content Een goudvis die zwart wordt, kan een zeer p r parkeren amsterdam zuid gezicht zijn. Als uw vis er nog steeds parmantig uitziet, ondanks dat hij een beetje gebakken is, is er een goede kans dat hij volledig kan herstellen.

Het kost tijd, moet u het water ik moest aan je denken verversen. Als je een zieke vis hebt, maar uw goudvis zal uiteindelijk weer zijn normale kleur terugkrijgen. Auteursopmerking: Om uw vissen te helpen, zet hem dan in een quarantainebak.

 Ontdek ook...